Newsletter ELOX

Aboneaza-te la newsletter-ul Elox pentru a primi informatii utile despre produse si promotii in fiecare luna.

Despre noi


De 15 ani la conducerea unei companii de succes.

Stimati clienti,

Experienta si realizarile, dar mai ales principiile noastre de baza fac posibil ca azi societatea ELOX sa fie un partener de baza pe piata sistemelor pentru ferestre, usi, fatade si pereti cortina confectionate din Aluminiu si PVC. Datorita obiectivelor clare, atitudinii consecvente, relatiilor parteneriale fondate pe incredere si onestitate, precum si acceptarea regulilor pietei ca si forte guvernatoare, compania noastra a fost mereu aproape de clientii sai printr-o politica deosebit de flexibila.  

Dumneavoastra, care sunteti de fapt personajul principal in istoria noastra, ati fost lasati intentionat la urma dintr-un motiv pe care noi ne straduim sa-l subliniem de fiecare data si cu fiecare comanda pe care o primim : ne straduim ca serviciile noastre sa satisfaca exigentele dumneavoastra, iar problemele si intrebarile ivite pe parcursul acestei colaborari sa fie tratate cu respect si incredere.

Suntem convinsi ca putem continua acest drum impreuna!
Va multumim pentru increderea acordata in tot acest timp!

O lume care te poarta dincolo de elementele materiale.

ELOX isi construieste viitorul bazandu-se pe un sistem al productiei integrate in care imprevizibilul nu isi are locul. Pentru a putea satisface cele mai rafinate si diversificate gusturi, munca noastra incepe din hala de cca. 1000 mp aflata chiar in centrul orasului Constanta pe Bd. I.C.Bratianu nr. 28. Facilitatile de productie de origine germana marca Elumatec elaboreaza produsul finit la cele mai inalte standarde atribuindu-i personalitate. ELOX iti aduce intreg acest univers fascinant foarte, foarte aproape de tine. Creata sa ofere ce este cel mai bun din traditie combinata cu modernitate si artizanat, ELOX se doreste a fi o companie inovatoare al carui prim scop este acela de a satisface orice dorinta.  

Cum am putea descrie in cateva cuvinte ani intregi de traditie, pasiune, creativitate si determinare? Ar fi aproape imposibil. Haideti sa ne concentram asupra lucrurilor pe care stim sa le facem cel mai bine, adica acela de a oferi calitate la un pret corect. 


Cu stima,
Conducerea societatii.

 

 

Home Page | Despre Noi | Produse | Servicii | Echipa | Avantaje Elox | Reclamatii - Sesizari | Portofoliu
Copyright © 2008 Elox - Tamplarie Aluminiu si PVC. All Rights Reserved. webdesignagency.ro